kingofthecanavarex
GameMaster
Server : CaNaVaReX
Karakter İsmi : KingOfTheCaNaVaReX
CaNaVaReX Adminlik: (90/90)
|
Konu: Piliç karşıdan karşıya neden geçer Paz Ara. 07, 2008 7:08 pm |
|
|
SORU:
Piliç karşıdan karşıya niçin geçer?
YANITLAR
RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafına geçmek için.
EFLATUN: İyiliği için. Gerçek, öteki taraftadır.
ARISTOTELES Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır.
KARL MARX Tarihsel olarak kaçınılmazdı.
HIPOKRATES Pankreasının aşırı salgısı yüzünden.
MARTIN LUTHER KING JR. Tüm piliçlerin,nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum.
RICHARD M. NIXON Piliç karşıdan karşıya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karşısına geçmedi.
SIGMUND FREUD Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir.
BUDA Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir.
GALILEI Oysa piliç karşıdan karşıya geçiyor...
CHARLES DE GAULLE Piliç belki yolun karşısına geçti, ama otoyolun karşısına henüz geçmedi.
EINSTEIN Pilicin yolun karşısına geçmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa bağlıdır.
BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir sey geçmemistir.
GEORGE W. BUSH Pilicin bu yolda BM kararlarina ragmen cezalandirilmadan karsidan karsiya geçmesi, demokrasiye, özgürlüge ve adalete kafa tutmaktir.
SÜLEYMAN DEMIREL Piliç geçmisse geçmis, geçmemisse geçmemistir.
TANSU ÇILLER Bu memleket için karsidan karsiya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir.
ABDULLAH GÜL Hayir, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karsidan karsiya geçtiyse hükümet geregini yapar
A.NECDET SEZER Karşıya geçtigi nokta kamusal alansa, basörtülü geçemez.
TÜRK ERKEGI Piliç sarisin mi? Esmer mi? |
|