CaNaVaReX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CaNaVaReX Online Forumu

AnasayfaCaNaVaReXLatest imagesKayıt OlGiriş yap

CaNaVaReX
CaNaVaReX
CaNaVaReX
CaNaVaReX

bendende bi fıkra

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
kingofthecanavarex
GameMaster
GameMaster
kingofthecanavarex

Erkek
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 23/11/08 Mesaj Sayısı : 104 Server : CaNaVaReX Yaş : 13,8834759 :) Karakter İsmi : KingOfTheCaNaVaReX
CaNaVaReX
Adminlik:
bendende bi fıkra Left_bar_bleue90/90bendende bi fıkra Empty_bar_bleue  (90/90)

bendende bi fıkra Vide
MesajKonu: bendende bi fıkra   bendende bi fıkra Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 1:45 pm

3 tane Cerrah kendilerini övmek için anılarını anlatıyorlarmış.Bunlardan biri ingiliz biri Japon Biride Türk müş.

İngiliz : Geçenlerde bana bir parmak getirdiler.Parmaga göre bir el ele göre bir kol kola göre bir vücut vucuda göre baş yaptık,ve o kadar mükemmel olduki işyerinde 5 kişi işsiz kaldı.
Japon : Banada Bir Saç getirdiler.Saça Göre bir Baş.Başa göre vücut vücuda göre kol ve bacaklar yaptık.Öyle Mükemmel olduki 100 kiş iişsiz kaldı.
Sıra Türke Gelmiş.
Türk : Geçen gün bi osuruk kokusu aldım.O osurugu bi cantaya yerleştirdim.sonra o osuruga göre bir popo,popo ya göre bir vücut,Vücuda göre baş yaptım.Öyle Mükemmel olduki,Şimdi Başbakan oldu. Tüm Türkiye onun yüzünden işsiz

En son kingofthecanavarex tarafından Ptsi Kas. 24, 2008 9:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar Mesaj
CaNaVaReX
Admin/Lider GameMaster
Admin/Lider GameMaster
CaNaVaReX

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 20/03/08 Mesaj Sayısı : 79 Server : CaNaVaReX Yaş : 24 Karakter İsmi : CaNaVaReX
CaNaVaReX
Adminlik:
bendende bi fıkra Left_bar_bleue1000/1000bendende bi fıkra Empty_bar_bleue  (1000/1000)

bendende bi fıkra Vide
MesajKonu: Geri: bendende bi fıkra   bendende bi fıkra Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 1:58 pm

hahahah gülmekten öldüm
Yazar Mesaj
kingofthecanavarex
GameMaster
GameMaster
kingofthecanavarex

Erkek
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 23/11/08 Mesaj Sayısı : 104 Server : CaNaVaReX Yaş : 13,8834759 :) Karakter İsmi : KingOfTheCaNaVaReX
CaNaVaReX
Adminlik:

bendende bi fıkra Vide
MesajKonu: Geri: bendende bi fıkra   bendende bi fıkra Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 3:23 am

bende ilk okudugumda gülmekten uyuyamamıştım Very Happy
Yazar Mesaj
kingofthecanavarex
GameMaster
GameMaster
kingofthecanavarex

Erkek
CaNaVaReX
Adminlik:

bendende bi fıkra Vide
MesajKonu: Geri: bendende bi fıkra   bendende bi fıkra Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 3:23 am

Aklıma geldikçe gülüyordum. Smile
Yazar Mesaj

bendende bi fıkra

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası